DutBle

De Dutble box is de goodiebox van het Dutch Blend influencers platform waarmee je elke 3 maanden voor meer dan € 129,- aan verrassende beauty items krijgt. De eerste keer betaal je € 5,- en daarna maar € 9,95 per maand. Een echt koop je als je het ons vraagt. Wil je weten hoe dit werkt? Lees dan snel verder.

Beautyboxen.

Op het moment zijn er een aantal verschillende maandelijkse beautyboxen met een veel verschillende producten. Zo ook de DutBle goodiebox van Dutch Blend. In dit blog gaan we kijken wat er nou anders is aan deze doos in vergelijking met andere dozen. Ook kijken we naar andere aspecten en kenmerken die te maken hebben met deze doos en waarom jij wel of niet lid moet worden van de Dutble box.

Hoe werkt een giftbox?

Voor we echt beginnen en je alles gaan uitleggen over de DutBle box eerst wat giftbox / beautybox basics: Een giftbox is een doos vol met nieuwe en verrassende producten die je eens in de zoveel tijd op een vast moment krijgt. Voor deze doos betaal je een vast bedrag per doos. Je kan een abonnement afsluiten voor een bepaalde tijd of de doos per keer bestellen. Met een langer lidmaatschap ben je doorgaans goedkoper uit. Bij de DutBle box van Dutch Blend werkt het net iets anders. In de tekst hieronder gaan we je uitleggen hoe het abonnement van deze doos werkt en onze ervaringen met je delen.

De Dutble Goodiebox.

Deze beautybox is van het merk Dutch Blend. Dit is opgezet door Nemi Dupuis. Zij is een bekende influencer op social media en staat bekend om verschillende beauty en mode projecten in samenwerking met een hoop verschillende producten en bekende merken.

Dit maakt haar natuurlijk een absolute topper wat betreft een box gevuld met cosmetica, mode en sieraden. Wie weet er nou meer van dit soort producten dan iemand die hier dagelijks mee werkt?

DutBle is een site waar je je gratis voor kan aanmelden. Op deze site vind je een online sociaal platform en een soort marktplaats waar je producten kunt kopen en verkopen. Voor € 9,95 euro per maand wordt je een premium member. Naast dat je de voordelen haalt uit het premium membership, ben je ook direct aangemeld voor de DutBle box.

Lidmaatschap prijzen.

In deze doos vindt je een hoop verschillende producten. De echte waarde van de box is altijd minimaal € 129 euro. Voor € 9,95 inschrijven per maand en dan producten ontvangen t.w.v. ongeveer 129 euro is natuurlijk al een groot voordeel. De eerste box bestel je zelfs voor maar € 5,-.

Voor je de doos ontvangt, moet je wat basis informatie invullen. Dit is nodig zodat de producten in de doos ook echt bij jou passen en niet gemaakt zijn voor iemand anders. Zo geef je bijvoorbeeld op: je adres (in verband met de bezorging), maar ook je kledingmaat, ringmaat, favoriete sieraden, lievelingskleuren en ook het model telefoon dat je hebt. Wanneer je deze vragen beantwoord, wordt er een duidelijk beeld van jou geschept en ziet het team van de DutBle dus ook duidelijk welke spullen eventueel bij jou passen of niet.

Welke producten zitten er in de box?

In de box vind je verschillende producten in de categorieën make up, fashion en beauty. De doos omschrijft zichzelf als vol met “te gekke items van coole en nieuwe merken”. En een ‘box full of happiness’. Dit kunnen bijvoorbeeld oorbellen, armbanden, ringen en andere sieraden zijn, maar ook meerdere make up producten en zelfs kleding volgens de laatste modetrends. Zoals je op de bijgevoegde afbeelding kunt zien werkt het bedrijf samen met merken zoals Perditi, Mae.s, Ultrasun en Catrice Cosmetics.

Omdat je een heel duidelijk beeld geeft met het beantwoorden van alle vragen, wordt er een doos samengesteld die echt bij jou past. Op die manier krijg je dus ook mode die past bij jouw stijl, maar ook wat daadwerkelijk past. Zo geef je bijvoorbeeld je ringmaat door. Dit is belangrijk zodat de ringen die je krijgt ook echt passen. Wanneer je ringen ontvangt die jou niet passen is dat natuurlijk zonde.

De kosten en verzending van DutBle.

Zoals we al aangeven, betaal je € 9,95 per maand om premium lid te worden op de site. Hiervoor wordt je automatisch aangemeld voor de doos. Naast de doos zijn ook andere voordelen aan de site die je niet zomaar krijgt als gratis member. De eerste doos krijg je zelfs gratis. Je betaalt alleen de verzendkosten van 5 euro. Je moet wel eerst een maand lid zijn voor deze gratis doos, maar die maand telt dan wel direct mee als de eerste maand.

Je betaalt dus € 9,95 per maand, maar krijgt de doos eens per 3 maanden. Je betaalt in feite voor je lidmaatschap waarbij je elke 3 maanden een DutBle box krijgt. In totaal is dat € 29,85 per doos. Elke box heeft een minimale waarde van € 129,-. Dit is dus echt een te gekke deal als je graag verrast wordt met nieuwe beauty en fashion producten. Het lidmaatschap kan elke maand makkelijk en gratis opgezegd worden. Op die manier kun je dus echt stoppen wanneer je wil, en zitten er geen addertjes onder het gras.

Onze DutBle review en ervaringen van anderen.

De ervaringen die je leest op het internet over de Dutch Blend giftbox zijn verschillend. Het is altijd leuk om eens in de drie maanden een doos te ontvangen vol producten die je kan gebruiken. Het nadeel kan zijn dat er soms ook producten in zitten die je niet gebruikt. In dat geval kun je hier een vriendin blij mee maken. Mocht je benieuwd zijn naar de reviews over de DutBle box dan hebben wij er alvast een paar voor je geselecteerd van onze bezoekers. Mocht je op zoek zijn naar andere beautyboxen en deze willen vergelijken, neem dan een kijkje tussen de verschillende zoals bijvoorbeeld onze Goodiebox review of onze Lookfantastic recensie om te kijken of dit beter bij je past.

Voor mijn hobbie videoblog vind ik het leuk om verschillende beauty, mode en accessoires te testen en reviewen. Ik ben daarvoor al langer Dutch Blender en kijk elke keer weer enorm uit naar de volgende box. Niet alleen verwen ik mezelf maar ben ik ook elke keer weer weken zoet met het maken van nieuwe video’s voor mijn Youtube kanaal.

Shannon

Hobby influencer

De goodiebox van Dutch Blend is voor mij een perfecte manier om mezelf met regelmaat te verwennen en trakteren op leuke producten. Wat ik niet leuk vindt geef ik aan goede vriendinnen en vice versa. Het is elke keer weer een genot om de box te unboxen en erachter te komen wat er in zit. Tot nu toe ben ik erg tevreden met de kwaliteit van de items en de type producten.

Marijke

Marketing Manager

Elk zichzelf respecterende mode en beauty goeroe kan alleen maar meer geinspireerd raken door zulke giftboxen. Je krijgt elke keer een selectie nieuwe producten bezorgd en kun je daar goed inspiratie en informatie uithalen. Deze producten kun je in je eigen diensten gebruiken of lekker voor jezelf houden. Wat mij betreft een top box!

Anoniem

...

Tot slot over DutBle.

Mocht je de site al kennen of mocht je de influencer achter het merk kennen en vindt je haar leuk dan is deze doos echt voor jou. Wil je elke 3 maanden een leuke doos ontvangen en een premium lid worden van het Dutch Blend platform? Dan is deze beautybox echt wat voor jou. Ben je meer op zoek naar een box zonder fashion en sieraden maar met meer verzorgingsproducten dan kun je kijken naar boxen zoals die van Styletone of de eerder genoemde Goodiebox en Lookfantastic. Mocht je vragen hebben naar aanleiding van onze review, neem dan vooral contact met ons op.