Goodiebox

Laat je elke maand verrassen met 5 tot 7 inspirerende beauty en verzorgingsproducten verpakt in een leuke box met een waarde van minimaal € 80,- en dat voor maar € 24,95 per maand. Nu tijdelijk met gratis welkomstcadeau!

Goodiebox België

Wat is Goodiebox?

9 jaar geleden is Goodiebox begonnen met het leveren van beauty producten volgens een vernieuwend concept. De reputatie is ooit begonnen in Kopenhagen maar inmiddels is het bedrijf flink gegroeid en kunnen er Goodieboxen bestelt worden vanuit 9 Europese landen, waardoor België. Het bedrijf ontvangt veel positieve feedback over de beautyproducten in de boxen. Hierdoor kunnen ze hun producten, levering en klantenservice continue blijven verbeteren. De relatie tussen klant en het bedrijf is ook goed. Zij hebben naast interactie social media pagina’s namelijk ook nog een Happy Blog, hierin vertellen zij meer informatie over het gebruik van hun producten met nog veel meer andere leuke tips & tricks.

Hoe werkt het?

Goodiebox is een maandelijkse box met een abonnement dat je altijd kunt opzeggen. Geen verplichtingen en addertjes onder het gras. Elke maand volgens een ander thema zijn de producten in de box weer anders. In elke beautybox krijg je een 5 – 7 beauty en verzorgingsproducten.

Jouw beautyprofiel.

De beautybox wordt samengesteld door beauty experts die hierbij rekening houden met jouw wensen en beautyprofiel voorkeuren. Dit beautyprofiel, kun je na het aanmelden invullen via je account en de experts zullen hiermee rekening houden.

In je profiel wordt rekening gehouden met je dingen zoals, je leeftijd, huidtype, huidskleur, haarkleur of haartype.

Als je toch nog een probleem hebt (bijv. een allergie) voor bepaalde producten is het aangeraden om contact op te nemen met de klantenservice of de inhoud van het product te controleren.

Ook kan je contact opnemen met team happiness voor andere vragen, die nog niet beantwoord zijn in de Goodiebox FAQ (veelgestelde vragen).

Wat kost Goodiebox?

Met een beautybox van Goodiebox word je niet alleen elke maand in de watten gelegd. Je bespaard ook nog eens heel veel geld omdat de echte waarde van de producten in elke maandelijkse box veel hoger ligt dan de €24,95​ die jij ervoor betaald. Dit is inclusief verzendkosten! Elke box bevat 5 tot 7 beauty en verzorgingsproducten waarvan minimaal 2 producten een full-size verpakking hebben. Hiermee is de echte waarde altijd minimaal €80,-​ maar ligt regelmatig vele malen hoger.

Wanneer je een korte zoekopdracht doet naar Goodiebox zul je veel positieve reviews en ervaringen van anderen over Goodiebox lezen. Het is een leuke verrassingsbox voor jong en oud. Om jezelf of een ander cadeau te doen, en zo elke maand geïnspireerd te raken door nieuwe cosmetica, make-up, verzorging en beautyproducten.

Goodiebox België
Goodiebox

Betaling.

In principe wordt er elke maand ​€ 24,95 van je rekening afgeschreven en krijg je de volgende beautybox van Goodiebox thuisbezorgd. Afhankelijk van wanneer je voor het eerst lid wordt kan het in sommige gevallen voorkomen dat er 2 of 3 afschrijvingen plaatsvinden, en krijg je momenteel een gratis welkomstcadeau.
Stel je wordt op 5 augustus lid. Dan stuurt Goodiebox jou de box van Juli ook nog snel op. Daarnaast zal er een tweede betaling zijn voor de box is augustus die je dan halverwege de maand bezorgd krijgt. Vervolgens wordt eind augustus dan weer de betaling voor de volgende box in september afgeschreven. Vanaf dit moment loopt alles soepel en wordt er netjes elke maand afgeschreven en krijg jij de box thuis bezorgd.

Het betalen van Goodiebox kan op verschillende manieren zowel met Bancontact, Visa, Mastercard.En het lijkt erop dat er in de nabije toekomst zelfs met Bitcoin betaald kan gaan worden. Je kunt je Goodiebox beauty abonnement elke maand opzeggen en zijn er verder geen verplichtingen.

Levering & retour.

Omdat Goodiebox weet hoe vervelend het is om lang te moeten wachten op iets dat je zojuist online hebt besteld. Hebben ze het volgende bedacht. Zoals al vermeld onder het kopje ‘betaling’ krijg je na het aanmelden / lid worden de eerste box zo snel mogelijk opgestuurd. Wanneer je dus begin juli lid wordt krijg je ook nog de box van juni en snel daarna al de volgende box.

Wanneer je om de een of andere reden toch niet tevreden bent met je maandelijkse box. Dan kun je deze binnen 14 dagen weer retour sturen en krijg je je geld terug gestort.

Sparen met Goodiepoints.

Goodiepoints is het loyaliteitsprogramma van Goodiebox. Je kunt zelf punten verdienen met het schrijven van reviews over de ontvangen box en de producten die erin zitten. Die doe je via je eigen online account en wordt je vervolgens beloont door Goodiebox met deze zogeheten Goodiepoints.

 

Hiervoor krijg je 50 punten per box waar je een review over schrijft in je account. Wanneer je 499 Goodiepoints hebt weten te verzamelen met het geven van feedback kun je de punten inzetten voor een gratis beautybox.

Milieubewust & dierproefvrij.

De mensen achter Goodiebox zijn erg bewust van het milieu en willen graag hun steentje bijdragen. Dit doen ze door hierop te letten bij het selecteren van de producten en zicht te houden en de Europese wetgeving en regels omtrent het milieu. Alle producten die je tegenkomt in de Goodiebox zijn volledig dierproefvrij.

Reviews en ervaringen van anderen.

Natuurlijk kunnen wij vol lof over deze box schrijven, wat ons betreft een van de beste beautyboxen van Nederland, Belgie en misschien zelfs wel Europa is. Hieronder vind je een overzicht van enkele reacties met daarin reviews en ervaringen van andere personen die gebruik maken van Goodiebox.

Ik kijk elke maand weer uit naar de box en welke leuke producten er deze keer in zullen zitten. Ik vind Goodiebox super ideaal, wat ik eventueel niet zelf gebruik geef ik aan een vriendin en zo ruilen we soms. Wat mij betreft is deze beautybox echt een aanrader voor elke vrouw die met persoonlijke verzorging bezig is.

Laura

Growth - Online Marketing

De make-up en cosmeticaproducten zijn elke keer van hoge kwaliteit en wordt er gebruik gemaakt van A merken. Zo weet je dat er rekening wordt gehouden met het milieu. Ook het feit dat de producten dierproefvrij zijn spreekt mij enorm aan. Ik vind het elke maand weer een genot om de box te ontvangen.

Vlinder

Medewerkster Accountancy

Voor mijn werk moet ik er altijd tip top uit zien. Met alleen aandacht voor kleding kom je daar niet. De verzorgingsproducten van Goodiebox helpen mij er elke dag weer goed en gezond uit te zien zonder dat het saai wordt. Elke maand zitten er weer nieuwe inspirerende ‘goodies’ in de box waar ik naar uit kijk!

Jeltje Bos

Eigenaresse Fashion Store