Lookfantastic

Of je nou een cadeautje voor jezelf wil uitzoeken, of een cadeau voor een van je vriendinnen, een beautybox doet het altijd goed. Zo ook de Lookfantastic beautybox. Wat een beautybox precies is en wat je in deze box vind lees je hier. Waarom zit er een abonnement aan vast en hoe kun je hem bestellen in Nederland en België? Laten we gaan kijken wat de doos van Lookfantastic anders maakt dan alle andere beauty dozen.

Wat is Lookfantastic?

De lookfantastic beauty box is een doos gevuld met verschillende beauty producten. Denk hierbij aan make up, parfum, maar ook lichaam- en haarverzorging. De doos bevat een vast aantal producten voor een vaste prijs. In de meeste gevallen zijn deze producten bij elkaar veel meer waard dan wat de doos zelf kost. De doos kun je eenmalig bestellen, maar ook in de vorm van een abonnement. Je kan dan vaak per keer betalen of bijvoorbeeld ineens voor 12 maanden en krijg je elke maand een box met nieuwe producten op gestuurd.

Hoe werkt het?

De box van lookfantastic werkt net zoals alle andere beautyboxen hier vermeld. Natuurlijk zijn er verschillen en heeft elk bedrijf weer andere kenmerken. Lookfantastic international is een internationale webshop die cosmetica en verzorgingsproducten verkoopt over de hele wereld. Deze bestellen in België of Nederland is dus geen enkel probleem! Vele bekenden merken vindt je in hun assortiment en soms zelfs exclusief verkrijgbaar bij Lookfantastic. Vaak zijn er ook exclusieve collecties (beautysets) die dan echt alleen hier zijn te bestellen.

Daarnaast hebben ze een maandelijks abonnementen box met beautyproducten. Dit is de Lookfantastic beautybox. De doos heeft elke maand een ander thema die past bij de 6 fullsize premium producten die zich in de doos bevinden. Zo is er bijvoorbeeld het thema Raw wat zich focust op rauwe, natuurlijke producten zonder bijvoegingen. In de doos vindt je altijd een Elle magazine en een magazine van de site zelf die tips en tricks bevat over de producten die zich in de doos bevatten. Daarnaast vindt je natuurlijk de producten zelf. Dit zijn 6 producten met een echte waarde van rond de 60 of 70 euro. 

Wat is de prijs?

De make-up box van Lookfantastic international kost € 20,- per doos, per maand. Je kan kiezen voor een abonnement waarin de doos goedkoper wordt. Dat gebeurt wanneer je bijvoorbeeld een 12 maanden contract aangaat. Wanneer je kiest voor 12 maanden, wat dus inhoudt dat je 12 maanden lang elke maand een doos ontvangt, is de doos € 15,50 per doos. Dat scheelt dus al € 4,50 euro per make-up box.

Wanneer je dat in totaal uitrekent kom je uit op een korting van maar liefst 54 euro. Daarnaast zijn er geen verzendkosten. De Lookfantastic beautybox wordt wereldwijd gratis verzonden. Dus ook naar Nederland en België. Hieronder ter verduidelijking de prijzen van de box.

  • 1 maand box abonnement – € 20,-
  • 3 maanden box abonnement – € 18,-
  • 6 maanden box abonnement – € 17,-
  • 12 maanden abonnement – € 15,50

Wanneer je het 1 maand abonnement bestelt, dan kun je deze altijd direct opzeggen. Bij een langer abonnement is de prijs lager maar zit je er wel langer aan vast.

Waarom Lookfantastic?

Het grote voordeel van deze cosmetica box is dat de producten natuurlijk veel meer waard zijn dan de € 20,- die je er maximaal voor betaald. Ook is het zo dat de doos elke maand een ander thema heeft. Het kan dan gebeuren dat er een thema tussen zit wat je minder interessant vindt, maar de maand erna is er sowieso een ander thema en hoef je je ook daar dus geen zorgen over te maken.

Ook een voordeel zijn de gratis verzendkosten en de verschillende abonnementen die je kan afsluiten. Het laatste positieve punt is het boekje wat je bij de doos krijgt. Naast een Elle magazine krijg je ook nog een Lookfantastic magazine. In dit blad vindt je allerlei tips om de producten toe te passen die in de doos zitten.

Mocht je sommige producten dus niet gelijk herkennen of twijfelen wat je er precies mee moet doen, dan kun je dit direct opzoeken in het boekje. Ook de aankleding van de doos wordt gezien als positief punt omdat deze altijd mooi aangekleed is.

Laat je elke maand weer verrassen en inspireren met nieuwe beauty itemsuit deze populaire make-up box en bestel hem zelf.

Betaling en levering.

Omdat Lookfantastic een bekende en grote online winkel is op het gebied van beauty, cosmetica en allerhande verzorgingsproducten met wereldwijd miljoenen klanten. Is de betaling en verzending tot in perfectie geregeld. Zo kun je je beautybox of elk ander product via de meest gangbare betaalmogelijkheden betalen. Eenvoudig betalen met creditcards zoals Visa, Mastercard, American Express of Maestro zijn geen enkel probleem. Ook Klarna en de populaire internationale internet betaaldienst Paypal kunnen gebruikt worden.

De verzending van de beautybox vindt altijd plaats op de 1e werkdag van een nieuwe maand. De bezorgin is gratis vanaf € 20,- en wordt verzorgd door DPD of Mondial Relay / BPost.

Lookfantastic reviews.

De reviews op het internet zijn bijna allemaal positief. De laagste beoordeling die we gevonden hebben is alsnog een 8/10. Veel reviews zijn positief te spreken over de verschillende thema’s van de box. Ook zijn er veel mensen blij met de kortingen bij het plan en met het feit dat er geen verzendkosten worden berekend. Het enige negatieve dat we hebben kunnen vinden heeft te maken met het feit dat niet iedereen altijd alle producten gebruikt. Er zitten natuurlijk elke maand andere producten in de doos en met deze producten kun je natuurlijk niet altijd iedereen blij maken. Daarom geven wij ook altijd de tip om ongebruikte producten gewoon cadeau te doen aan je beste vriendin.

Ik ben gek op cosmetica. Ik ben er hobbymatig veel mee bezig juist de Elle en Lookfantastic magazines spreken me erg aan als het voordeel van het kunnen nabestellen van producten in de make up doos. 

Na ervaring met andere beautyboxen blijkt het soms lastig om de producten die je thuisbezorgd krijgt in de box terug te vinden in de winkel. Omdat Lookfantastic zelf een grote online winkel is is dit geen enkel probleem.

Faya

Yoga Instructrice

Naast het Nederlands Goodiebox heb ik ook een abonnement bij Lookfantastic, beide boxen zijn werkelijk elke keer weer een enot om te ontvangen. De kwaliteit ligt dicht bij elkaar en is altijd hoog.

Van Lookfantastic weet je gewoon dat ze veel kennis in huis hebben wat betreft verzorgingsproducten en dat ze de beautybox ook gebruiken om nieuwe producten en trends op de markt te brengen. Zo ben je dus altijd de eerste.

Frederique

Fashionista & Infleuncer

Voor mijn werk moet ik er altijd representatief uit zien. Dit bepaalt niet alleen de outfit die ik draag, maar ook mijn uiterlijke verzorging zoals mijn haar en huid.

Omdat ik tijd wil besparen op het vinden van leuke beauty merken en items heb ik nu al een paar maanden een abonnement op deze make-up box. Tot nu toe ben ik erg tevreden over de kwaliteit van de inhoud en raad ik het al mijn vriendinnen aan.

Jody

Health Coach