Parfumado

Parfumado is een parfum abonnement waarmee je elke maand een nieuw merkparfum kunt ondekken in een mooie travelcase. De parfumflesjes zijn 8ml en ideaal om bij je te dragen. Voor € 14,95 valt er elke maand weer een verrassing op je deurmat.

Parfumado | Parfum abonnement
Parfumado merkparfum abonnement

Wat is Parfumado?

Omdat er zoveel luchtjes op de markt zijn kan het moeilijk zijn voor consumenten om het juiste geurtje te vinden. Het zou fijn zijn om maandelijks een luchtje te kunnen testen tegen een laag bedrag, om zo te zien wat bij je past en wat je lekker vindt. En zo is het concept van een maandelijkse parfum abonnement ontstaan. Het is makkelijk, persoonlijk en vooral ook leuk. Iedere maand valt er weer een cadeautje op de deurmat.  

Niks is zo persoonlijk als een geurtje en die zoektocht naar het perfecte luchtje voor jou is nu makkelijker dan ooit. Maandelijks kun je weer een nieuw geurtje testen. In plaats van dure full-size producten te kopen waarvan je niet weet of je hem lekker vindt, kun je voor €14,95 kleine (8ml) flesjes testen om er zo achter te komen wat bij je past. Ideaal om te testen, uit te proberen en te delen met anderen.

Wat is het en hoe werkt het?

Iedere maand een nieuw parfum voor maar €14,95 per maand? Dan moet je bij Parfumado zijn! Het bedrijf biedt een parfum abonnement dat altijd tussentijds opzegbaar is waarbij je iedere maand een nieuw luchtje van 8ml toegestuurd krijgt. Je kunt zelf een luchtje uit 350+ geurtjes kiezen, je laten verrassen of om persoonlijk geuradvies vragen. Parfumado kun je in België en Nederland bestellen.

Het abonnement.

Het werkt heel simpel: je sluit het parfum abonnement af door je aan te melden en de eerste maand te betalen. Dit kan vaak al met een kortingscode van de website zelf óf een vriendencode met 50% korting. Zo kun je de eerste maand al voor €7,50 uitproberen. Je kiest een luchtje uit het uitgebreide assortiment (350+ luchtjes) vol merk parfums zoals: Paco Rabanne, Versace en Dolce & Gabbana om er een paar te noemen.

Quiz & Parfumkalender.

De geurtjes krijg je met de brievenbus post meegestuurd, en hoef je niet thuis te zijn. De flesjes hebben een inhoud van 8ml, waar je een hele maand mee kunt doen. Ook kun je jouw persoonlijke parfum kalender invullen. Daarbij leg je alvast vast welke luchtjes je wanneer wilt hebben. Weet je niet welk luchtje bij je past? Doe dan de quiz en kom erachter wat bij jou past. 

Persoonlijk geuradvies.

Ook kun je persoonlijk geur advies vragen via de mail aan een van de parfum experts bij Parfumado. Zo is er altijd wel een geurtje wat bij je past. De geurtjes zijn 100% echt en geen namaak. Ze worden ingekocht bij leveranciers of de merken zelf. Zo weet je zeker dat je waar voor je geld krijgt en je daadwerkelijk het luchtje krijgt wat je hebt besteld. En omdat de flesjes gevuld zijn tot 8ml, kun je het geurtje zonder problemen meenemen op reis. 

Voor vrouwen & mannen. 

Tenslotte is het belangrijk te benoemen dat de service niet alleen gericht is op vrouwen, maar Parfumado ook voor mannen is en er heerlijke luchtjes voor heren in het assortiment zitten. Evenals unisex luchtjes zijn beschikbaar. Kortom; voor ieder wat wils en heel eenvoudig te bestellen voor  €14,95 per maand.

Elie Saab
Olympia
Versace Bright Crystal
Narciso Rodriguez

Giftboxen, travelcase cadeau's & kortingscode.

Wanneer je iemand aandraagt met je persoonlijke kortingscode krijgt die persoon 50% korting en mag jij een cadeautje uitzoeken. 2 in 1 dus! Daarnaast kun je in de webshop abonnementen kopen voor iemand van 2, 3, 6 of 12 maanden. Dan is er nog een groot aanbod van verschillende kleuren travelcases. Er zijn cadeaukaarten en meerdere giftboxen.

Zo kun je iemand verrassen met een proefabonnement, een box met lekkere geurtjes die door de parfumexperts is samengesteld of een giftcard waarmee iemand zelf iets uit kan zoeken. Daarnaast is het mogelijk om een travelcase zelfs te laten graveren voor maar €7,50. Hoe leuk en persoonlijk is dat?

Parfumado Travelcase Goud
Parfumado Travelcase Zilver
Parfumado Travelcase Red Velvet

Bezorging van Parfumado

De pakketjes worden iedere eerste dag van de maand of op de 15e in zowel Nederland als België thuisbezorgd. Een paar dagen later wordt het door jou bestelde luchtje met de post bezorgd en past het gewoon door de brievenbus. Het voordeel hiervan is dat je er niet de hele dag voor hoeft thuis te blijven.

In het eerste pakketje vind je een handige travelcase waar je je flesje in kunt doen, het flesje parfum en een handige houder waarin je andere flesjes kunt zetten. In de pakketjes die daarna volgen vind je steeds alleen het flesje van 8ml en een mooi zakje om het flesje te beschermen.

Service & Kwaliteit.

Het parfum abonnement is net als alle andere beautyboxen heel flexibel en maandelijks opzegbaar of te pauzeren. Je kunt op verschillende manieren contact opnemen met het bedrijf. Zo kun je chatten op de website, een mailtje sturen of een bericht op Facebook sturen. Ook telefonisch zijn ze goed te bereiken.

Wanneer je een luchtje niet lekker vindt, kun je hem helaas niet retour sturen. Mocht je parfum in de post missen of beschadigd aankomen, kun je een vervangend product aanvragen door contact op te nemen via de e-mail met Parfumado.

Bestel Parfumado met 30% korting.

Gebruik onderstaande knop en kortingscode om op de website van Parfumado je eerste maand met 30% korting te bestellen.  

Reviews, score & ervaringen met de service.

Met maar liefst een 4,8 van max 5 op 441 reviews op Facebook mag er best geconcludeerd worden dat de service van Parfumado in goede smaak valt. Klanten zijn vooral tevreden over de klantenservice en de flexibiliteit van het maandelijkse concept. Je zit nergens aan vast en kunt altijd pauzeren, stoppen of doorgaan. Ook het aanbieden van kortingscodes wordt als positief ervaren. Het enige minpunt is dat sommige bekende luchtjes (nog) niet in het assortiment zijn opgenomen. 

Met ruim 350+ verschillende luchtjes van allerlei merken is er nog steeds genoeg keus om jouw favorieten te kiezen. Op de website kun je tevens bij ieder luchtje een specifieke review zien. Je ziet klantbeoordelingen en een review van de organisatie zelf door een parfumexpert erover te laten vertellen.

Parfumado review
Google reviews Parfumado
Facebook rating Parfumado

Parfum2020D

Gebruik deze kortingscode tijdens het bestellen voor 30% korting op de eerste maand Parfumado.