Styletone

Elke maand ontvang je 5 tot 10 full size nieuwe en verrassende cosmetica, beauty verzorging en make-up producten met een gemiddelde waarde van € 125,-. En dat voor maar € 16,95 per maand, en altijd opzegbaar.

Styletone box

De Styletone box

De Styletone beautybox is een maandelijks abonnement voor artikelen met betrekking tot schoonheid die elke maand in sets van 5 tot 10 fullsize producten verschijnen om je natuurlijke schoonheid te accentueren en verfijnen. De box is zowel beschikbaar in België als Nederland en kun je jezelf af en toe verwennen met nieuwe producten die dierproefvrij en veilig in gebruik zijn. Het welverdiende geschenk dat je krijgt om je huid of haar te behandelen zal je zelfvertrouwen een boost geven!

Hoe werkt het?

Met Styletone ontvang je maandelijks vijf full-size schoonheidsproducten die elke maand weer verschillen van de voorgaande maand. Omdat deze producten volledig in licentie zijn om te worden gebruikt, zijn er geen monsters voor tests en krijg je dus altijd een compleet product. Via een maandelijks of per kwartaal of jaarabonnement kun je deze box bestellen. Mocht je Styletone eerst een keer willen testen voor je een abonnement neemt. Dan zou je de eenmalige box kunnen bestellen. Jezelf aanmelden bij Styletone beautybox voor een maandelijks abonnement op je schoonheid is een keuze waar je geen spijt van krijgt. Daarnaast zijn er nog veel meer voordelen die we hieronder zullen toelichten.

Wat zit erin deze box?

Elke maand is het een grote verrassing en bevat de doos 5 tot 10 items, maar dit kunnen er ook meer zijn. Waarvan 4 of 3 huidverzorging en 2 make-up zijn. Dit zijn mooie merken beautyproducten die net nieuw op de markt zijn of trending zijn op het gebied van haar en huidverzorgingsproducten voor een stralend uiterlijk.

Bovendien vind je vaak 2 cosmetische items in de box, zoals een eyeliner en een contour borsteltje. Met de huidverzorgingsproducten kan je verrast worden met eye patches, slaapmaskers, een pakje modder of andere producten. Omdat dit elke maand anders is, zijn de nieuwe producten altijd een cadeautje.

Verwacht dus veel verschillende make-up en verzorgingsproducten die je een goed gevoel geven!

Maak kennis met merken van de beste kwaliteit, zoals Figs & Rouge, Ecoco, Double dare en nog veel meer.

Lidmaatschap prijzen.

Als je een maandelijks moment voor jezelf wilt, is de eerste stap te kiezen welk lidmaatschap het beste bij je past. Je kunt kiezen uit een maandelijks lidmaatschap dat elke dag opzegbaar is, of voor drie maanden of een heel jaar. Nadat je je gegevens hebt ingevuld om je registratie te voltooien, kun je zonder belemmering van je maandelijkse abonnement genieten. Hieronder hebben we een overzicht van de Styletone lidmaatschap prijzen vermeld.

  • Classic abonnement – € 16,95 (dagelijks opzegbaar)
  • Ultimate abonnement – € 29,95 (direct opzegbaar)
  • Xplore – € 9,95 (eenmalig om te proberen)

Zoals je ziet wordt de beautybox goedkoper naar mate je een langer abonnement aangaat. Wil je eerst zeker weten of het wat voor je is, dan kun je de proefbox bestellen om deze eert te proberen en te kijken of de producten je bevallen.

Betaling en levering.

De betaling voor de Styletone beautybox gaat eenvoudig. Betaal je eerste box met iDeal, Mastercard, Visa of andere betalingsmethoden die beschikbaar zijn zoals de eenmalige machtiging. Dan zal Styletone het geld debiteren via een automatische incasso voor de volgende levering. Je hoeft dus nooit meer aan de betaling te denken en we kunnen meteen aan de slag om jouw beautybox samen te stellen. Verwerking, verpakking en verzending van de eerste box kan enkele dagen duren, maar wij houden je op de hoogte, zodat je weet wanneer je de box kunt verwachten.

Styletone beautybox
Styletone beautybox
Styletone

Styletone korting met Stylepoints.

Vergeet niet dat je van de Styletone korting zult genieten op elk product dat je elke maand bestelt. Bovendien kun je zelf punten verdienen (Stylepoints) door feedback te geven op de producten die je in jouw maandelijkse Styletone box ontvangt.

Hiervoor krijg je punten per product waarover je een recensie schrijft in jouw account. Blijf meer Stylepoints verzamelen door feedback te geven, zodat je uiteindelijk met je punten een gratis Styletone beautybox kunt aanvragen. Je kunt jouw Styletone box binnen 5 dagen aan het begin van elke maand verwachten. je ontvangt een e-mail van onze klantenservice om te bevestigen dat de pakketje onderweg is. Dit duurt waarschijnlijk maximaal 5 werkdagen of langer afhankelijk van de afstand. Je hoeft er niet op te wachten, want je vind je pakketje gewoon in je brievenbus wanneer je thuiskomt! 

Verwen jezelf en anderen.

Geef jezelf een geschenk, van die fijne producten op de markt om je haar en huid mee te verwennen. Bovendien vind je in elke box een tijdschrift met tips, speciaal op maat gemaakt voor de inhoud van de box en alle andere informatie die je mogelijk nodig hebt om de producten te gebruiken. Wil je graag een vriending of famillielid verrassen met een beautybox zoals deze. Dan kun je natuurlijk deze bestellen en geven en of op haar adres laten bezorgen. Maar je zou ook voor de Styletone giftcard kunnen kiezen.

Styletone
Styletone
Styletone

Ervaringen en reviews van anderen.

Wij proberen zo objectief mogelijk te kijken naar de verschillende aanbieders van beautyboxen, zoals de Goodiebox Lookfantastic en andere vormen van giftboxen. Door deze met elkaar te vergelijken op basis van inhoud prijs en kwaliteit. Hieronder kun je enkele reacties met Styletone ervaringen en reviews van andere lezen, om zo een nog duidelijker beeld te krijgen van de kwaliteit en inhoud van deze Styletone beautybox.

Ik ben zelf werkzaam in de ‘beauty branche’ als styliste. Voor mij is dit een makkelijke en leuke manier om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen en trends binnen de make-up & cosmetica industrie. Naast dat ik de producten voor mezelf gebruik om te testen, gebruik ik deze informatie ook voor mijn eigen werk als beauty styliste.

Denise

Beauty Expert

Omdat ik dagelijks bezig ben met het de haarverzorging van een ander. Vind ik het zelf soms tijdrovend en lastig om producten te vinden die ik zelf wil gebruiken. Styletone is wat dat betreft een welkome uitvinding waar ik graag gebruik van maak. Elke maand ontvang ik weer leuke inspirerende make up en beauty items.

Jolanthe

Kapster

Elke maand is het weer een feest als de nieuwe Styletone beautybox op de deurmat ligt. Ik kijk elke keer weer uit naar de items die er deze maand in zitten. Meestal zijn deze helemaal te gek en een enkele keer zit er iets in dat ik niet gebruik, daar maak ik dan mooi weer een vriendin blij mee. Zo heeft zo’n box wat mij betreft alleen maar voordelen.

Geraldine

Programmamaker